کد خبر: 1283348
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
فریدون حسن

خلیج فارس برای ایرانی‌ها خط قرمز است، حتی در گفتار و نوشتار، یعنی اینکه ما با هیچ کس در این خصوص تعارف نداریم و اصلاً بر‌نمی‌تابیم که یکی بخواهد نام خلیج همیشه فارس را حتی به صورت سهوی هم اشتباه بیان کند، چه برسد به اینکه قصد و غرضی هم داشته باشد. در میان هیاهو‌های فوتبال و سروصدا‌هایی که بعد از هر بازی شنیده می‌شود، شنیدن برخی اظهارنظر‌ها و جملات بسیار شائبه‌برانگیز است و نمی‌توان به راحتی از کنار آن گذشت. 
همه خوب می‌دانیم که کشور‌های حاشیه خلیج همیشه فارس طی سال‌های اخیر چگونه در فوتبال باشگاهی و حتی ملی خود پیشرفت کرده‌اند. این مسئله را هواداران فوتبال، حتی از خود فوتبالی‌ها هم بهتر می‌فهمند و لازم نیست این جماعت بعد از هر بار شکست یا عدم توفیق در مواجهه با تیم‌های کشور‌های حاشیه خلیج فارس آن را به هواداران فوتبال گوشزد کنند. این جماعت بهتر است به جای تکرار این مسئله قدری سطح فوتبال خود را بالا ببرند تا دیگر حتی به صورت نمایشی هم شرمنده مردم ایران نشوند، اما مهم‌تر از سطح فوتبال، نوع ادبیات و استفاده از واژگان است که این جماعت باید در بالا بردن سطح آن تلاش کنند. 
برای ایران و ایرانی فقط یک خلیج مهم است و آن هم جایی نیست جز خلیج همیشه فارس، جایی که با جان و دلمان از آن صیانت و حفاظت می‌کنیم. پس جناب فوتبالیست وقتی می‌خواهی عدم موفقیت خود را توجیه کنی، یادت باشد که ایرانی‌ها واژه جعلی به‌نام «خلیج» نمی‌شناسند. برای ما یک خلیج فارس بیشتر وجود ندارد. حالا شما اگر خیلی کشته و مرده پیشرفت کشور‌های عربی جنوب ایران هستید و آن را مسبب ضعف‌های خود عنوان می‌کنید، بماند برای خودتان. اما یادتان باشد که این کشورها، کشور‌های حاشیه خلیج همیشه فارس هستند، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر. پس حتماً این واژه محترم و بزرگ را در کنار تمریناتتان مرتب تکرار کنید تا ملکه ذهنتان شود تا از این به بعد حتی به صورت سهوی هم نتوانید واژه‌های دیگری جز خلیج همیشه فارس را به زبان بیاورید. 
این درست که فوتبال ایران به سبب ساختاری و نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از رقبای غرب قاره خود عقب افتاده، اما تمام اینها را هم که کنار هم بگذارید، دلیل نمی‌شود که بازیکن فوتبال ایران یادش برود که وجب به وجب خاک این کشور چگونه پابرجا مانده است. حرف توبیخ و تنبیه نیست، حتی منتظر عذرخواهی هم نیستیم، مسئله این است که جماعت فوتبالی پرمدعا که در خصوص همه چیز بدون اطلاع نظر می‌دهند باید حواس‌شان باشد که تمامیت ارضی کشور چیزی نیست که به راحتی به بازی بگیرند و بعد هم آب از آب تکان نخورد. 
همین کشور‌های حاشیه خلیج فارس سال‌هاست که تلاش می‌کنند واژه مجعول مورد پسند خود را جایگزین خیلج فارس کنند و در این کار هم از هیچ تلاشی فروگذار نیستند، پس خیلی جای تأسف است که بازیکن فوتبال ایران هم در همان مسیر نام خلیج فارس را درست ادا نکند؛ بنابراین بهتر است تمرین کنید، اینقدر تمرین کنید که هیچگاه نام خلیج فارس را اشتباه به زبان نیاورید. این خلیج همیشه فارس است، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر.

برچسب ها: فوتبال ، خلیج فارس ، ورزش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار